Klik hier voor de recentste nieuwsitems

 

*

7 februari '20: Het volgende T-Style feest is gepland voor Zaterdag 7 november 2020. Zelfde locatie, zelfde tijden, iets andere prijs. Want helaas zijn onze kosten gestegen….maar niet veel. De prijs voor het avondfeest is daarom € 2,50 duurder geworden.
Nog even geduld dus tot het volgende feest, maar schrijf je alvast in via Inschrijving@tstyle.nl. Let op: Voor het diner geldt vol = vol want de ruimte is beperkt!p> *

7 februari '20: De tijd gaat snel. T-Style 17 ligt alweer 3 maanden achter ons en dit keer hebben we even meer tijd genomen om na te denken over het volgende feest.
Maar ook het vorige T-Style feest was een groot succes en is bezocht door circa 90 gasten. We waren aangenaam verrast met de invulling die onze nieuwe DJ aan de avond gaf en er is veel gedanst.
Deze avonden geven ongelofelijk veel voldoening door de warme woorden van onze gasten. Dit halverwege de avond, maar ook bij vertrek of achteraf op Facebook.

*

26 juni '19: De voorbereidingen voor T-Style 17 zijn in volle gang en we gaan er alles aan doen om ook deze T-Style weer een ongekend succes te laten worden.
Tevens is het diner bijna bekend en ook dat gaan we binnenkort met de gasten delen.
!! Opgelet !! Het diner zit bijna vol dus als je erbij wil zijn gelieve snel in te schrijven. x

*

14 november '18: Datum T-Style 17 is bekend : 9 november 2019.

*

11 november '18: En zo vloog ook het 16e feest voorbij. Ons feest werd dit keer bezocht door een 90-tal gasten onder wie veel partners en nieuwe gezichten. Dit keer hebben we ook onze eerste Duitstalige gast mogen begroeten. Geweldig dat dit feest zo een internationaler tintje krijgt. Circa 40 gasten verbleven in het Fletcher Hotel Doorwerth en hebben ook van de prijsafspraak met het hotel geprofiteerd. Op naar T-Style 17?.

*

24 september '18: Reeds 94 aanmeldingen; zullen we de 100 halen? Heb je je nog niet ingeschreven, wees dan snel want de betalingsverzoeken zijn al verstuurd! En indien je overnacht in het op 2km afstand gelegen Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth vergeet dan niet te vermelden dat je een kamer boekt voor de T-Style avond zodat je vermindering op de kamerprijs krijgt.

*

08 augustus '18: !! Reeds meer dan 80 inschrijvingen / More than 80 registrations already / Mehr als 80 Registrierungen bereits !!

*

30 juli '18:: Een duitstalige infopagina werd toegevoegd.

*

07 februari '18: Een engelstalige infopagina werd toegevoegd.

*

27 november '17: Met trots plannen we alweer het 16e T-Style feest in. En……we proberen iets te regelen met Fletcher Hotel Doorwerth voor onze gasten. Want….na zoveel feesten zijn we goed geweest voor afname van circa 250 kamers en een waarde van ongeveer 25.000,-. Of het lukt….dat horen jullie snel. Voor nu: Inschrijven kan weer door een mailtje te sturen aan Inschrijving@tstyle.nl> . Laat weten met hoeveel personen je wilt komen, of je wel of niet dineert en of je gebruik wilt maken van onze eigen visagiste.

*

20 november '17: T-Style 15 zit er weer op. Met circa 100 gasten (!) uit Nederland en Belgie was het gezellig druk en vloog de avond voorbij. Het diner was voortreffelijk en de reacties achteraf weer super positief. We zijn iedereen, en vooral ook de partners, dankbaar voor hun komst.

*

10 oktober '17: De definitieve gastenlijst wordt voller en voller. Zouden we de 100 gasten gaan halen? Het wordt hoe dan ook enorm druk en super gezellig.>

*

25 september '17: De mogelijkheid om in te schrijven is gestopt. Op de tijdelijke gastenlijst staan bijna 120 gasten. Wat een geweldig aantal! We gaan deze gasten nu om hun betaling vragen zodat wij zsm aan onze eerste financiele verplichtingen kunnen voldoen.>

*

04 september '17: Wat houdt jou nog tegen om je in te schrijven voor het 15e feest op rij? Op de voorlopige gastenlijst staan al 105 namen en die van jou kan er nog makkelijk bij.
Drempelvrees? Daar helpen we jou gegarandeerd binnen 10 minuten van af. Of was je er gewoon nog niet aan toe gekomen? Doe je dit dan snel?
Op 25 september worden de gasten om hun betaling gevraagd en komt ook dit 15e feest alweer een stap dichterbij.

*

09 mei '17: T-Style14 is alweer verleden tijd. We hebben weer een geweldig feest beleefd en we zijn super blij dat we veel mensen weten te bereiken die het vrouw-zijn tot ons feest toe, volledig alleen en binnenshuis beleefden. Dankzij T-Style kennen ze nu vele anderen en kunnen ze eindelijk van deze kant genieten, in plaats van zich te verstoppen. Het 15e feest is alweer gepland en wel voor Zaterdag 18 november. Op 25 september gaan we onze gasten vragen om het inschrijfgeld te voldoen. Al vaker geaarzeld om te komen? Stuur dan eens een mailtje aan Angela@tstyle.nl> en deel je gedachten eens.

*

31 maart '17: Aftellen tot het 14e T-Style feest van volgende week zaterdag. Mogelijk komen 2 nieuwe gezichten met een beetje drempelvrees, ons feest toch nog bezoeken. Ze beslissen dit op de dag zelf. En dit kan omdat ze dit vooraf hebben gemaild en hebben uitgelegd. Ook dit feest weer enkele nieuwe gezichten, waaronder een dame uit Keulen en een dame uit Parijs.>

*

8 februari '17: !! Belangrijk !! We willen in de toekomst nog meer aandacht besteden aan mensen die vanwege een zekere drempelvrees de stap om naar T-Style te komen niet durven te zetten. Hiervoor speciaal hebben we nu op de website een onderdeel "Drempelvrees" aangemaakt.>

*

13 november '16: Het 14e feest staat alweer gepland en wel voor Zaterdag 8 april 2017. Inschrijven kan weer. Geef daarbij aan hoeveel personen en wel of geen dinerbuffet. Inschrijving@TStyle.nl>

*

12 april '16: Afgelopen zaterdag was dan het 12e T-Style feest. We mochten maar liefst 82 gasten ontvangen en onder hen wel 25 nieuwe gezichten. Nog nooit waren de reacties van de gasten zo veel en zo dankbaar. Je kan ze grotendeels terugvinden op onze Facebookpagina waar inmiddels ook het volgende feest bekend is gemaakt. We kijken met een heerlijk voldaan gevoel terug op het feest van zaterdag en verheugen ons op het feest van 12 november 2016.

*

26 februari '16: Het aantal inschrijvingen staat op 86; gaan we dit week-end over de 90 ? Twijfel je nog? Schrijf dan alsnog in, het kan nog net.

*

1 februari '16: De inschrijving sluit over 14 dagen. Wil je erbij zijn.....geef je dan nog snel op.

*

19 januari '16: Het aantal aanmeldingen staat momenteel op 70 en zal komende 4 weken nog wel toenemen. De inschrijving sluit medio februari. Wacht dus niet te lang en schrijf je in. Je kan je aanmelding later nog wel wijzigen als je toch samen wilt komen, toch gebruik wilt maken van buffet....of juist andersom.

*

19 januari '16: Heb je het overheerlijke menu van het dinerbuffet al gezien? Neem eens een kijkje bij "Het Feest - Catering / Buffet"

*

6 oktober '15: Het 12e feest staat alweer gepland en wel voor Zaterdag 9 april 2016. Inschrijven kan weer. Geef daarbij aan hoeveel personen en wel of geen dinerbuffet.

*

6 oktober '15: Ook het elfde T-Style feest ligt alweer achter ons. Wat vliegt een avond toch snel voorbij. De Bilderberg Groep, onze gastheer op onze feest avonden, heeft ons weer een zalig diner voorgeschoteld en de bediening was weer even vriendelijk als altijd. Dit keer ook weer veel partners die meekwamen. Het blijft geweldig om juist van hen te horen dat ze een geweldige avond hebben gehad.

*

20 augustus '15: Nog maar 6 dagen tot het volgende feest. De gastenlijst is compleet en het wordt weer gezellig druk. Inmiddels is ook het volgende feest alweer gepland. Wanneer dat is.....dat volgt na 3 oktober.....

*

20 augustus '15: Nog maar 6 dagen tot het volgende feest. De gastenlijst is compleet en het wordt weer gezellig druk. Inmiddels is ook het volgende feest alweer gepland. Wanneer dat is.....dat volgt na 3 oktober.....

*

20 augustus '15: Vanwege de vakantieperiode en de vragen van gasten die toch nog willen komen, is de mogelijkheid tot inschrijving verlengd tot 1 september. Zo is het voor iedereen mogelijk te komen. Schrijf je je nog in? Dan vragen we je wel binnen 1 week het inschrijfgeld te voldoen.

*

10 augustus '15:De mogelijkheid in te schrijven sluit op 15 augustus, dus over een paar dagen. Wil je nog inschrijven, wees dan svp heel snel.

*

8 juli '15: Op dit moment hebben we al 58 aanmeldingen mogen ontvangen En nu gaat voor velen de zomervakantie beginnen. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan alsnog zodat we weten dat je komt. Inschrijven kan alleen via Inschrijving@TStyle.nl

*

8 april '15: Het volgende T-Style feest is natuurlijk alweer gepland en wel op zaterdag 3 oktober 2015. Inschrijven kan weer! Denk eraan dat je bij je aanmelding aangeeft met hoeveel mensen je komt en of je wel of geen gebruik maakt van het buffet. Over aanwezigheid van een visagiste is komende week meer bekend. Hou de website hiervoor goed in de gaten.

*

3 april '15: Het Jubileumfeest zit er al weer op. 116 gasten hebben een hele leuke en supergezellige avond beleefd die uiteindelijk tot 03.15uur duurde. Het buffet was erg lekker en paste helemaal bij het jubileum. De DJ en de mooie saxofoniste hebben een mooie show gegeven die eindigde met een korte toespraak van de DJ en een climax eindigend met I had the time of my life (Dirty Dancing) en de moderne versie van het nummer. De muziek was soms misschien iets te hard, daar wordt tijdens volgende feesten beter rekening mee gehouden. De reacties van de gasten achteraf en op Facebook zijn geweldig en een echte motivatie om nog lang met het feest door te blijven gaan.

*

12 februari '15: Inschrijven kan nog tot ZONDAG, dus wees er snel bij. Maar hou er rekening mee dat het buffet en visagiste al volgeboekt zijn.

*

09 februari '15: De mogelijkheid om in te schrijven sluit volgende week zondag, 15 februari. Als je je nog niet hebt opgegeven (en nog steeds twijfelt), geef je dan nu op

*

09 februari '15 Op de gastenlijst staan al 90+ gasten en dit aantal groeit nog steeds. Dus het wordt echt super gezellig

*

26 januari '15: 110 gasten hebben zich tot nu toe aangemeld voor het Jubileumfeest op 28 maart. Dit betekent dat we onze gasten nu al gevraagd hebben om het inschrijfgeld over te maken.

*

19 januari '15: Deze week schreven 11 gasten zich in voor het Jubileumfeest van 28 maart! Wanneer zouden we de magische 100 passeren?

*

13 januari '15: Het aantal inschrijvingen staat nu bijna op 90! Met nog 1,5 maand te gaan tot sluiting inschrijving is dat een waanzinnig mooi aantal!

*

13 januari '15: Het Golden Tulip Hotel Doorwerth is al bijna volgeboekt. Maar.....T-Style heeft op tijd een kamerblok van 10 kamers gereserveerd. Wil je hier net als circa 25 andere gasten overnachten? Laat dit van even weten. Dan laten we per mail weten hoe je hier een beroep op kan doen. Wees er wel snel bij. Vol = vol

*

08 december '14: Alle details voor het Jubileumfeest zijn bekend en vind je op de pagina “Het Feest”. De kosten voor onze gasten blijven gelijk. Inmiddels hebben zich bijna 60 gasten al ingeschreven.

*

08 december '14:> Bezoek onze Facebookpagina via deze link Facebook. Je kan anderen bij het evenement laten weten dat je ook komt. Facebook is een onmisbaar medium voor ons feest, dus als je op FB actief bent, zou het geweldig zijn als je onze pagina “liked”.

*

28 oktober '14: Afgelopen zaterdag vierden we het 9e T-Style feest. De sfeer was supergezellig en ontspannen. De gasten zagen er keurig verzorgd uit en ook de partners van onze gasten hebben weer genoten. Nu gaan we ons voorbereiden op het 10e feest. Die moet toch een beetje bijzonder worden.

*

10 juli '14: HOTELTIP: Elk feest verblijven ongeveer 25 gasten in het 2km verder gelegen Golden Tulip Hotel Doorwerth.
Zeker een aanrader dus en er is altijd wel wat te regelen om mee te rijden, etc. Let op: Het is niet lopend af te leggen!

*

10 juli '14: Na enkele weken wordt het weer tijd voor nieuwe informatie rondom T-Style 9. Er hebben zich inmiddels 74 gasten ingeschreven. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij voor het buffet. Als het buffet vroegtijdig is volgepland, zullen we die gasten al gaan vragen om het inschrijfgeld over te maken. Alleen zo weten we hoe groot de animo daadwerkelijk is.

*

3 april '14: T-Style 8 ligt alweer een paar dagen achter ons en we kijken er met veel plezier op terug. Het feest is bezocht door 80 gasten. Onder hen 30 gasten die ons feest voor het eerst bezochten en 20 partners kwamen mee. Na de ontvangst konden onze buffetgasten buiten nog lekker genieten van het heerlijke weer bij een temperatuurtje van 21 graden. De reacties achteraf waren hartverwarmend. We kijken uit naar het volgende feest!.