Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Kijk dan regelmatig op deze pagina.

*

08 augustus '18: !! Reeds meer dan 80 inschrijvingen / More than 80 registrations already / Mehr als 80 Registrierungen bereits !!

*

30 juli '18: Een duitstalige infopagina werd toegevoegd.

*

07 februari '18: Een engelstalige infopagina werd toegevoegd.

*

27 november '17: Met trots plannen we alweer het 16e T-Style feest in. En……we proberen iets te regelen met Fletcher Hotel Doorwerth voor onze gasten. Want….na zoveel feesten zijn we goed geweest voor afname van circa 250 kamers en een waarde van ongeveer 25.000,-. Of het lukt….dat horen jullie snel. Voor nu: Inschrijven kan weer door een mailtje te sturen aan Inschrijving@tstyle.nl> . Laat weten met hoeveel personen je wilt komen, of je wel of niet dineert en of je gebruik wilt maken van onze eigen visagiste.

*

20 november '17: T-Style 15 zit er weer op. Met circa 100 gasten (!) uit Nederland en Belgie was het gezellig druk en vloog de avond voorbij. Het diner was voortreffelijk en de reacties achteraf weer super positief. We zijn iedereen, en vooral ook de partners, dankbaar voor hun komst.

*

10 oktober '17: De definitieve gastenlijst wordt voller en voller. Zouden we de 100 gasten gaan halen? Het wordt hoe dan ook enorm druk en super gezellig.>

*

25 september '17: De mogelijkheid om in te schrijven is gestopt. Op de tijdelijke gastenlijst staan bijna 120 gasten. Wat een geweldig aantal! We gaan deze gasten nu om hun betaling vragen zodat wij zsm aan onze eerste financiele verplichtingen kunnen voldoen.>

*

04 september '17: Wat houdt jou nog tegen om je in te schrijven voor het 15e feest op rij? Op de voorlopige gastenlijst staan al 105 namen en die van jou kan er nog makkelijk bij.
Drempelvrees? Daar helpen we jou gegarandeerd binnen 10 minuten van af. Of was je er gewoon nog niet aan toe gekomen? Doe je dit dan snel?
Op 25 september worden de gasten om hun betaling gevraagd en komt ook dit 15e feest alweer een stap dichterbij.

 

Klik hier voor oudere nieuwsitems

 

Aantal inschrijvingen voor het feest van 10 november 2018 = 86 !!