Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Kijk dan regelmatig op deze pagina.

*

26 juni '19: De voorbereidingen voor T-Style 17 zijn in volle gang en we gaan er alles aan doen om ook deze T-Style weer een ongekend succes te laten worden.
Tevens is het diner bijna bekend en ook dat gaan we binnenkort met de gasten delen.
!! Opgelet !! Het diner zit bijna vol dus als je erbij wil zijn gelieve snel in te schrijven.

 

*

14 november '18: Datum T-Style 17 is bekend : 9 november 2019.

*

11 november '18: En zo vloog ook het 16e feest voorbij. Ons feest werd dit keer bezocht door een 90-tal gasten onder wie veel partners en nieuwe gezichten. Dit keer hebben we ook onze eerste Duitstalige gast mogen begroeten. Geweldig dat dit feest zo een internationaler tintje krijgt. Circa 40 gasten verbleven in het Fletcher Hotel Doorwerth en hebben ook van de prijsafspraak met het hotel geprofiteerd. Op naar T-Style 17?.

*

24 september '18: Reeds 94 aanmeldingen; zullen we de 100 halen? Heb je je nog niet ingeschreven, wees dan snel want de betalingsverzoeken zijn al verstuurd! En indien je overnacht in het op 2km afstand gelegen Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth vergeet dan niet te vermelden dat je een kamer boekt voor de T-Style avond zodat je vermindering op de kamerprijs krijgt.

*

08 augustus '18: !! Reeds meer dan 80 inschrijvingen / More than 80 registrations already / Mehr als 80 Registrierungen bereits !!

*

30 juli '18: Een duitstalige infopagina werd toegevoegd.

*

07 februari '18: Een engelstalige infopagina werd toegevoegd.

*

27 november '17: Met trots plannen we alweer het 16e T-Style feest in. En……we proberen iets te regelen met Fletcher Hotel Doorwerth voor onze gasten. Want….na zoveel feesten zijn we goed geweest voor afname van circa 250 kamers en een waarde van ongeveer 25.000,-. Of het lukt….dat horen jullie snel. Voor nu: Inschrijven kan weer door een mailtje te sturen aan Inschrijving@tstyle.nl> . Laat weten met hoeveel personen je wilt komen, of je wel of niet dineert en of je gebruik wilt maken van onze eigen visagiste.

 

Klik hier voor oudere nieuwsitems

 

Aantal inschrijvingen voor het feest van 9 november 2019 = 91