*

T-Style

T-Style is een feest waar onze gasten en hun gesprekken centraal staan. Gasten komen uit alle windstreken, van Groningen tot Limburg en van Friesland tot Vlaanderen.*

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is een kasteel met veel historie. Gelegen vlakbij Arnhem aan de noorderlijke uiterwaarden van de Rijn behoort het kasteel tot één van de oudste kastelen van Nederland en is het misschien wel het mooiste kasteel van Gelderland. Het kasteel wordt voor het eerst genoemd in het jaar 1260 toen het belegerd en vernield werd als vergelding voor de rooftochten van de heer Van Dorenweerd.

In de loop der eeuwen in het kasteel flink uitgebreid, maar ook is het kasteel regelmatig belegerd en vernield. De laatste keer was tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gelukkig is het na de oorlog in volle glorie en in haar oorspronkelijke staat hersteld.

‘s Avonds is het kasteel prachtig verlicht. Binnen ademt het kasteel nog de sfeer van lang vervlogen tijden.*

Wat we beloven:

· Een heerlijke ongedwongen en ontspannen sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Dat is om 20.30uur zo, maar ook om 01.30uur.

· Stijl en klasse en vooral gezelligheid op een droom locatie.

· Een feest zonder groepjesvorming. Iedereen kletst met iedereen.

· Een hele leuke avond die je je nog lang zal herinneren.


Wil je dit feest bijwonen, dan kan je je enkel inschrijven door een mailtje te sturen aan Inschrijving@TStyle.nl. Laat in dit mailtje weten met hoeveel personen je komt en of je gebruikt wilt maken van het heerlijke diner.

Voor het feest geldt geen speciale dresscode, maar we vinden het wel leuk als je op je allermooist komt. Hoe dat is? Dat bepaal je zelf. Maar hou wel rekening met onze huisregels.*

Wat is T-Style?

T-Style is een gezellige feestavond voor transgenders wat 1x per jaar gehouden wordt. En of je nu crossdresser, travestie, transgender of transsexueel bent, het maakt ons helemaal niet uit.

Als je bij het kasteel aankomt parkeer je je auto op het parkeerterrein op het landgoed. Je loopt op hoge hakken over de eeuwenoude ophaalbrug en onder de toegangspoort van het kasteel door de binnenplaats op. We hebben het kasteel geheel voor ons zelf. Dus je hoeft je over je privacy totaal geen zorgen te maken en je wordt netjes door ons opgevangen. Je eerste bezoek aan ons feest? Dan zijn je zenuwen gegarandeerd binnen 10 minuten verleden tijd. Kom je alleen? Dan stellen we je aan een paar leuke gasten voor. Onder het genot van heerlijke muziek, lekkere hapjes en dranken, geniet je van het gezelschap en leer je al snel nieuwe mensen kennen

T-Style is bij uitstek het feest om je partner (vriendin, echtgenote, etc.) mee te nemen. Doorgaans komen er ongeveer 20 partners mee en ook zij weten zich tijdens het feest prima te vermaken. Maar ook je collega’s, vrienden, familie, zijn van harte welkom.

Wil je foto’s maken met het mooie oude verlichte kasteel als decor? Vooral doen. Het levert je zeker mooie kiekjes op!

Je kan ervoor kiezen om al om 18.00uur te komen en van het overheerlijke diner gebruik te maken. Je kan er ook voor kiezen om pas om 20.30uur te komen en enkel de feestavond mee te maken.

Van onze gasten mag je verwachten dat ze er keurig verzorgd uitzien. Dit verwachten onze gasten dan natuurlijk ook van jou.*

Voor wie is T-Style bedoeld?

T-Style is bedoeld voor t-dames (met hun aanhang), die zich graag netjes en verzorgd als vrouw presenteren, maar dit op een avond als deze ook van hun medegasten verwachten. Een dame mag iemand meenemen. Daarbij maakt het ons niet uit of dit nu je vriendin, echtgenote, vriend, kennis, minnaar of je collega is.

Expliciet sexueel getint gedrag past niet op ons feest en als dit je verwachting is, dan kan je je beter niet inschrijven. Fetish gedrag (BDSM, rollplay) of kleding (lak, leer, latex, of bijvoorbeeld een bruidsjurk) past niet bij ons feest. T-Style is ook niet bedoeld voor alleenstaande mannen die geïnteresseerd zijn in t-dames.

Begeleid je als heer je dame? Dan verwachten we je in pak, dus een pantalon, colbert, overhemd en stropdas.*

Dresscode

We hanteren eigenlijk geen echte “dresscode”. Maar Lak, latex en bruidsmode past niet bij de opzet van ons feest. Bedenk of je de kleding die je wilt dragen als gast naar een willekeurige bruiloftsreceptie zou kunnen dragen. In die kleding, ben je bij ons van harte welkom. Als het maar netjes is en als jij je er maar prettig in voelt. Zo mag een leren rokje, of een suede jasje heus wel. Als het maar subtiel is. Een knalrode leren jurk met lak dijlaarzen eronder..... is niet subtiel.*

Catering / Diner

De hele avond is tot in de puntjes verzorgd door De Bilderberg Groep. Hun gastvrijheid is professioneel en hartverwarmend. Zij komen langs met hapjes en dranken en je kunt zelf dranken bestellen aan de bar. Alles is bij de prijs inbegrepen.

Een heerlijk diner: We bieden onze gasten ook de mogelijkheid om van een heerlijk compleet diner gebruik te maken. Deelname is optioneel. Maak je er gebruik van, dan ben je al vanaf 18.00 uur welkom en hoef je niet thuis of tijdens je autorit al wat te eten. Want daar is niks stijlvols of gezelligs aan. Toch?

Zijn er speciale dieetvoorschriften waar we rekening mee moeten houden, geef ze tijdig aan ons door en het wordt gewoon geregeld.

Dieetvoorschriften? Laat dit dan vooral tijdig weten. Dan wordt er absoluut rekening mee gehouden.


Maak je er geen gebruik van? Dan zien we je graag vanaf 20.30uur.*

Kleden / Opmaken

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om in een vrouwelijke verschijning naar ons feest te komen, is er een kleine ruimte om je op te maken en te kleden.

Wil je jezelf bij ons opmaken en kleden? Laat dit dan bij je inschrijving weten. Hou er rekening mee dat er geen kluisjes zijn. Wel kan je je spullen gerust in de speciale ruimte achterlaten.

In de speciale kamer die wij hiervoor hebben, hangen geen spiegels.....neem dus zelf een spiegel van 20x30cm mee. Die koop je voor een paar euro bij de Hema.*

Visagie

Wie graag naar het feest wil komen en echt op haar allermooist wil zijn, kan zich door onze visagiste Lilian professioneel laten opmaken. Lilian heeft haar opleiding visagie afgerond en is daarnaast kapster. Lilian was al vele malen eerder op ons feest aanwezig, tot volle tevredenheid van onze gasten die door haar opgemaakt werden.

Wat je moet weten:

· Voor het opmaken trekt Lilian 30 a 45 min. p.p. uit

· We spreken vooraf een tijd met je af, tussen 17.00 en 20.30 uur.

· Het opmaken kost € 30 en is volledig voor Lilian.

· Geef je tijdig op om teleurstelling te voorkomen.

· We proberen een gunstige tijd met je af te spreken, maar kunnen op voorhand niets beloven door de animo.*

Overnachtingstip

Veel van onze gasten verblijven in het op 2km afstand gelegen Fletcher Hotel Doorwerth. We hebben een prijsafspraak met dit hotel kunnen maken zodat onze gasten altijd een vaste lage prijs betalen. Boek je kamer telefonisch en zeg dat je op de betreffende datum een beroep wil doen op een T-Style kamer. Dan weet de medewerker van het hotel genoeg en betaal je circa 85,- voor een kamer en niet 127,50 (als er veel vraag naar kamers is…..). Op onze Facebookpagina kan je misschien een oproepje doen om een kamer te delen met een andere gast. Er zijn er zeker die dit willen. De volgende ochtend is het weer ieder-voor-zich. Maar doorgaans is het tijdens het ontbijt reuze gezellig en herken je sommige gasten niet meer terug ;-)