T-Style bestaat al enkele jaren en staat bekend als een gezellig, stijlvol feest. Privacy en veiligheid en geborgenheid vinden we erg belangrijk. Dit zijn dan ook de kernwaarden van ons feest. Daarom zullen we hier nooit concessies aan doen. Dit betekent bijvoorbeeld dat er op ons feest enkel door de gasten selfies gemaakt worden, maar nooit spontane kiekjes of filmpjes van willekeurige mensen. Tevens werken we met een gastenlijst en houden mensen met bepaalde “intenties” buiten de deur. Daarom hanteren we immers ook huisregels. Voor de 1 normaal, voor de ander te streng. Precies voor die laatste groep, zijn deze opgesteld.

Na zoveel geweldige feesten, horen we ook vaak de ervaringen van gasten die kennelijk al heel vaak op onze website gekeken hebben, misschien zelfs op onze Facebook-pagina, maar nooit eerder de moed hadden om zich in te schrijven en te komen. Altijd moesten zij na het feest de ervaringen van onze gasten lezen, maar weer was het niet hun eigen ervaring, of jouw ervaring. Tot zij nu eindelijk toch gekomen zijn! In eerdere contacten met deze nieuwe gasten, proberen we altijd zoveel mogelijk van deze zenuwen weg te nemen door o.a. hun vragen te beantwoorden. Je zal zien dat die ene drempel in je hoofd, helemaal niet bestaat. En als die toch bestaat........dat deze binnen 15 minuten verleden tijd is. Ook dit is een kernwaarde van T-Style.

Met deze gedachte, hopen we te bereiken dat ook jij, nu toch eens komt om zo zelf te ervaren hoe het is om een avond als vrouw uit te gaan, in een hele veilige omgeving. Al onze gasten, zijn niet anders dan jij. Wel hadden ze ooit de ingeving dat ze graag hun ervaringen eens met anderen of met andere stellen willen delen, maar ook leuke contacten wilden opdoen. Al deze gasten, stapten ooit over die ene drempel die ze zelf jarenlang in hun hoofd hadden opgeworpen. De 1 deed dit vele jaren geleden door eens naar een regionale T&T avond te gaan. Steeds meer doen dit door alleen of met partner, T-Style te bezoeken. Want juist ook partners zijn bij ons heel erg welkom, zoeken elkaar op en wisselen ervaringen uit..

Wist je dat T-Style tijdens het 13e feest is bezocht door 10 gasten voor wie T-Style hun allereerste uitje ooit was? We gaan hun ervaringen snel op deze website delen. Jou aan je lot overlaten tijdens deze avond? Nee hoor. Juist jij verdient meer dan iedereen die unieke beleving en dat heerlijke welkome gevoel.

Voel je dus vrij om contact met ons te leggen en doe ons per mail eens jouw verhaal. Ook waarom je er tegen op ziet. Wellicht komen we samen op ideeën die T-Style toch mogelijk maken voor je.

We hopen dat deze nieuwe pagina jou helpt om te komen en dat je gaat leren genieten van deze kant van jou. In plaats van alleen thuis te zitten en ervaringen van anderen te lezen. Daar wordt niemand gelukkig van.